DJ Denniz, van club tot bruiloft!

Als jij langs komt op een feest bij Dj Denniz hoor je alle muziekstijlen, van feestmuziek, top
40, house, R&B, dance classics en Nederlandstalig hij draait het allemaal. Door zijn ervaring in
cafés, discotheken en op bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten is Dj-denniz een zeer ervaren allround
DJ geworden. Door in te spelen op de vraag van het publiek maakt hij overal een feestje van.
Met zijn nieuwe draaitafels laat hij iedereen lachen en dansen. Van Groningen tot Limburg, DJ-Denniz is overal al geweest.

Als 10-jarige jongen werd Dennis wekelijks door zijn ouders naar de DJ school in Groningen gebracht, waar hij veel heeft geleerd van het DJ vak.

Toen hij 12 jaar was ging hij voor het eerst draaien in jeugsoosen in Groningen

Inmiddels was hij 15 jaar en werd gevraagd voor een feest in Simplon te Groningen. Daar kwamen vele organisatoren bijeen waar Dj-denniz mee in contact kwam en zo verder kwam in de entertainment branche.

Op zijn 18de deed Dj-denniz mee aan dj-wedstrijden/contesten,  (o.a. beste dj van het noorden) waar hij 2 maal 1ste is geworden en 1 maal 2de.

Het hoogte punt kwam op zijn 21ste jaar waar hij Ruben en Jerry ontmoette (The Partysquad). Na een aantal gesprekken heeft dj-denniz op een paar feesten van hun mogen draaien wat zeer geslaagd was. Inmiddels is Dj-denniz goed bevriend met Ruben en Jerry.

Na veel in het binnenland te hebben gedraaid, begon het buitenland bij Dj-denniz ook te kriebelen. Op een dag kwam het verlossende telefoontje , Dj-denniz mocht naar Italië om te draaien in Life Club Rimini in Italië samen met The Partysquad.

Later kwamen daar o.a. Turkije , Italië , Frankrijk , België , Duitsland ook nog bij.

Inmiddels is DJ-Denniz resident DJ in meerdere discotheken en draait hij vele bedrijfsfeesten en bruiloften, kortom een DJ met vele mogelijkheden.

Referenties: Discotheek Pub69, Winsum | Cafe de Joker, Meppel | Cafe de Sluys, Munnekezijl

Waardering: 9,0 250,- Offerte aanvragen
Wat kan ik van deze prijs verwachten?
Feest
Club
70’s/80’s/90’s
Presentatie
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen