Sebastian T – De clubsensatie van het noorden!

Sebastiaan Top (1987) a.k.a. SEBASTIAN T is een energieke en technisch ervaren DJ/producer uit Doezum (Groningen), Nederland.

Met zijn positieve vibe en hippe beats transformeert hij elke gig in een EDM, progressieve house, club en Moombahton beleving. Hij is actief in (inter)nationale clubs. En draait meer dan 100 shows per jaar.

2016 begon met een geweldig optreden in een van de nieuwste discotheken in Duitsland, ‘Update Meppen’, als voorprogramma van Showtek en Sonny Wilson. Dit jaar focust SEBASTIAN T op nog meer nationale en internationale gigs. Daarnaast werkt hij aan de lancering van zijn eigen producties/tracks. Kortom, met SEBASTIAN T achter de decks, is een topavond gegarandeerd.

Geïnteresseerd in het boeken van SEBASTIAN T? Neem gerust contact op met info@sebastiant.nl

Over SEBASTIAN T

Op jonge leeftijd (13) is Sebastiaan gestart met LJing en DJing in lokale discotheek ‘De Kruisweg,  Marum’. In zijn jonge jaren als DJ investeerde hij heel veel tijd om zijn vaardigheden te verbeteren. In de clubs heeft hij draaiervaring opgedaan, leren interacteren met het publiek en leren presenteren / MCen. Toen hij 16 was kwamen er verschillende optredens voorbij, zoals een BNN op Tour Roadshow en het voorprogramma van Radio 538 / SLAM! 

Op zijn 21e was het tijd voor de volgende stap. Sebastiaan werd een fulltime DJ en lanceerde SEBASS! Productions. Als DJ SEBASS! draaide hij de vetste beats in discotheken, clubs, prive feesten en festivals. Hij heeft shows gedaan met bekende Nederlandse DJ’s zoals Quintino, Ralvero, Gregor Salto, Yellow Claw, La Fuente, Billy the Kit, Vato Gonzalez, The Partysquad, Fajah Lourens, Marc Benjamin en nog veel meer.

Op de leeftijd van 28 jaar was het tijd voor de next level. Hij vernieuwde zichzelf en begon als DJ SEBASTIAN T. Zijn fanbase is groeiende en ook de boekingen nemen toe. Dit jaar focust hij meer op nationale en internationale optredens. Met zijn positieve vibe, enthousiaste en energieke DJ stijl transformeert SEBASTIAN T elke gig in een EDM, progressieve house, club en Moombahton beleving.

Geïnspireerd door Hardwell, Dannic, Steve Angello, Axwell & Ingrosso maakt SEBASTIAN T ook zijn eigen tracks. Wordt vervolgd!

In de volgende discotheken is Sebastian T regelmatig te vinden:

Festivals:

 

2016 een nieuwe naam: SEBASTIAN T een nieuwe uitdaging!

Sebastiaan draait de moderne Commerciële Hits, EDM, Club, House & Moombahton. Deze muziekstijlen gecombineerd in een snel en afwisselend mix tempo.

Te boeken voor een 4 a 5 uur duren de show. Daarnaast richt hij zicht op een 1 uur progressive house set. Het balletje begint al te rollen en mag regelmatig een 1 uur durende set draaien in clubs, discotheken en festivals.

 

 

Waardering: 8,4 275,- Offerte aanvragen
Wat kan ik van deze prijs verwachten?
Feest
Club
70’s/80’s/90’s
Presentatie
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen