Ervaren bruiloft DJ huren

Een goede bruiloft DJ uitzoeken voor jullie bruiloft kan een hele klus zijn en veel stress opleveren, de openingsdans, een volle dansvloer, inspelen op de sfeer, voorbereid zijn op eventuele stukjes/sketches, muzikale wensen van het bruidspaar, de beste hits, het zijn allemaal dingen waar een goede DJ rekening mee moet houden. Onze sfeervolle show met ervaren DJ (minimaal 10 jaar ervaring) maakt jullie bruiloft compleet. De DJ speelt in op de sfeer en heeft naar wens interactie met jullie en de gasten.

Doordat we niet alleen op bruiloften draaien maar ook wekelijks in diverse discotheken, kroegen en tentfeesten draaien zijn we erg allround en maken overal een top feest van!

Onze bruiloftshow heeft een luxe uitstraling door middel van de nieuwste LED verlichting. Wij kunnen jullie trouwlocatie hierdoor nog sfeervoller maken.

Onze bruiloft DJ’s hebben op meer dan 400 bruiloften mogen draaien in Groningen, Friesland en Drenthe.

Band of toch een bruiloft DJ?

Een DJ op jullie bruiloft is helemaal van deze tijd, het grote voordeel van een DJ-drive in show is dat het geen pauze’s kent en een oneindig breed repertoire heeft omdat ze vaak allround zijn. Ook kunnen jullie eigen verzoeken indienen. Daarbij is een DJ huren aanzienlijk goedkoper dan een band in dezelfde klasse. Hebben jullie speciale wensen voor de bruiloft? Bijvoorbeeld een speciaal voor gemixte openingsdans of een extra artiest die jullie willen bijboeken. Het mag en kan allemaal. Van Hollandse volkszanger tot een saxofonist staan we voor jullie klaar.

WERKWIJZE

Voor jullie bruiloft willen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is. Om te beginnen kunnen jullie het offerte formulier zo volledig mogelijk invullen, wij nemen dan binnen 12 uur contact op en nemen jullie wensen door. Wij maken dan vrijblijvend en gratis een offerte voor jullie en bij een akkoord maken we een gratis account aan op onze website. Op deze website kunnen jullie al je gegevens kwijt die van belang zijn voor jullie bruiloft, van het doorgeven van jullie openingsdans tot een samenstellen van een persoonlijke playlist. Zo werken we samen voor een perfect op maat gemaakt feest!

In de laatste week voeren wij een locatie check uit zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dan kan het feest beginnen en gaan we voor een onvergetelijke avond! Achteraf vragen we graag naar je mening, zo blijven we geweldige trouwfeesten verzorgen. :)

BUDGET BRUILOFT SHOW

Hebben jullie een kleiner budget? Dan maken wij graag een gratis offerte op maat.

Extra’s

-Unieke verlichte 3D “LOVE” letters bijhuren om je locatie nog meer aan te kleden?
Partyfotograaf die de gehele avond foto’s maakt en binnen een week digitaal krijgt toegezonden
Partyvideograaf die de gehele avond video’s maakt en dan monteert tot een +/- 10 minuten lange sfeerfilm
LIVE zanger, 2x 30 minuten een LIVE zanger op je bruiloft, van Nederlandstalig tot top40 is mogelijk
Extra verlichting opties: denk hierbij bijvoorbeeld aan confetti en rookmachines

 

Hiernaast een kort filmpje over hoe onze bruiloftshow van 2019 eruit ziet.

Download onze digitale folder hier.

Waardering: 9,8 699,- Offerte aanvragen
Door 100+ mensen beoordeeld
Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Persoonlijk contact met jouw DJ
 • Duidelijke all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Al onze DJs hebben minimaal 10 jaar ervaring
 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.9 ★★★★★
 • ALTIJD een back-up DJ ( meerdere identieke shows incl. DJ )
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen