Bij het woord DJ komen vaak de volgende namen naar voren: Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack, Nicky Romero, Tiesto etc. Bij die namen komt ook de verwachting dat DJ’s maar één ding doen, namelijk elektronische muziek draaien. Het klopt natuurlijk dat deze DJ’s heel erg op specifieke genres zitten maar wanneer jij een DJ voor je bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag zoekt kom je waarschijnlijk snel bij allround DJ’s uit. Daarom is het goed even te kijken naar wat een allround DJ nu eigenlijk is en wat de voordelen voor jou zijn.

Genres

Een allround DJ is namelijk iemand die in staat is om alle soorten stijlen te draaien. Dat betekent niet alleen dat die veel soorten muziek bij zich heeft, maar dat die ook kennis heeft van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen. Vanuit onze ervaring als DJ kunnen we namelijk stellen dat muziek draaien die je niet kent een moeilijke opgave is.

Begrijpen van de wensen

Daarbij begrijpt een allround DJ iedere wens. Of je nu voor salsa, disco of top 40 wilt gaan, een allround DJ is er bekend mee en begrijpt dus wat je bedoelt met ‘heupen los’, ‘vroeger in de club’ en ‘iets wat iedereen leuk vind’.

Voor iedereen

Ook kan het bij veel feesten (vooral bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. Een allround DJ weet dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weet de allround DJ de muziek te vinden die iedereen leuk vind.

Verzoekjes op de avond

Tot slot kun je er bij een allround DJ ook voor kiezen om verzoekjes van gasten aan te nemen. Je weet tenslotte nooit precies van te voren hoe het feest gaat lopen en welke nummers je op het feest wilt horen. Met verzoekjes wordt het feest meer eigen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat de DJ ook veel muziek bij heeft, maar dat zal met een allround DJ geen probleem zijn.

Succes en veel feestplezier!

Meer tips voor je feest? Of op zoek naar een feest DJ, vraag dan vrijblijvend online een offerte aan of lees een van de andere blogs.

 • Persoonlijk contact met jouw DJ
 • Duidelijke all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Al onze DJs hebben minimaal 10 jaar ervaring
 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.9 ★★★★★
 • ALTIJD een back-up DJ ( meerdere identieke shows incl. DJ )
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen