Bedrijfsfeest DJ huren voor gegarandeerd feest!

Wil je gezellig kletsen met collega’s of heerlijk swingen op de dansvloer? Met onze nette allround DJ gaat dat zeker lukken en kan het allebei. Onze DJs draaien wekelijks voor een groot publiek in diverse discotheken, kroegen en feesttenten door heel Nederland. Onze ervaren allround DJs met drive in show “lezen” het publiek en spelen in op de sfeer, kortom een rustig begin met een spetterend einde. 

Na het boeken kan elke klant inloggen op onze website om vervolgens zijn of haar wensen aan de DJ door te geven, van het doorgeven van een openingsspeech tot het samenstellen van een playlist, zo werken we samen aan een op maat gemaakt bedrijfsfeest!

Van een rustige opbouw en gezellig kletsen met je collega’s tot lekker dansen op de dansvloer op de hits van vroeger en nu.

HOE WIJ WERKEN

Vul het offerte/boekings formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen 12 uur contact met je op. Wij maken gratis en vrijblijvend een offerte op maat en bij een akkoord maken we een account aan op onze website, op deze website kun je aangeven wat je muzikale wensen zijn, daarna koppelen we een DJ aan je feest die voldoet aan jullie muzikale wensen.

Je kan ook je wensen telefonisch of per mail aan ons doorgeven. (+316 11 532 105)

In de laatste week voeren wij een locatie check uit zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dan kan het feest beginnen en gaan we voor een onvergetelijk feest! Achteraf vragen we graag naar je mening, zo blijven we geweldige feesten geven.

 

WAT KRIJG JE BIJ HET BOEKEN VAN EEN BEDRIJFSFEEST DJ

 • Een nette en ervaren (minimaal 10 jaar ervaring) bedrijfsfeest DJ
 • Professionele drive in show (licht en geluid op maat)
 • Gratis account voor het snel doorgeven van je muzikale wensen

TIP: een “fout” uurtje tijdens je bedrijfsfeest is erg populair en krijgt gegarandeerd alle voetjes van de vloer.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Persoonlijk contact met jouw DJ
 • Duidelijke all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Al onze DJs hebben minimaal 10 jaar ervaring
 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.9 ★★★★★
 • ALTIJD een back-up DJ ( meerdere identieke shows incl. DJ )
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen