DJ met ervaring voor 10!

DJ Mark Nauta met ervaring voor 10! DJ Mark Nauta is al op jonge leeftijd ( 13-14) begonnen met draaien op oude huis-, tuin- en keuken cd spelers in een van de grotere jongerencentra in Nederland, de Westwing in Leek. Vervolgens kreeg hij een kans om op de vrijdagavonden in Bar Dancing Looks te Roden te gaan draaien. Dit heeft hij uiteraard met beide handen aangepakt.

Dit resulteerde in vele vrijdagen en zaterdagen knallen! Vandaag de dag is hij één van de vaste DJ’s in de Kruisweg te Marum. Mark draait er nog met enkele regelmaat (niet meer elke week geopend) en dan voornamelijk in de Marmerzaal ( house muziek, moombahton in combinatie met dansbare top 40 hits). Ook draait hij in de andere zalen (allround/feest/top 40).

Ook draait hij veel bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten en is hij een graag geziene gast op menig andere festiviteit! Mark beschikt daarnaast over het nodige presentatie talent en schuwt het gebruik van een microfoon dus niet. Uiteraard gebruikt hij de microfoon enkel als dit gewenst is en brengt hij zijn presentatie op humoristische en gepaste wijze.

De favoriete stijlen van Mark zijn allround/80’s/90’s/house/fout en top 40 ( 90’s/fout/top 40 en house genieten zijn voorkeur).

Jaar ervaring

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?