DJ voor op jouw bedrijfsfeest?

Je personeelsfeest is pas compleet met een bedrijfsfeest DJ van DM Music

Creëer een onvergetelijk bedrijfsfeest voor jouw collega’s

Of je nu op zoek bent naar een gezellige babbel met je collega’s of een avond vol dansplezier op de dansvloer, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze ervaren bedrijfsfeest DJ’s draaien wekelijks voor enthousiaste menigten in diverse toplocaties in heel Nederland, waaronder discotheken, kroegen en feesttenten maar ook bedrijfsfeesten en festivals. Ze zijn meesters in het creëren van de perfecte sfeer. Interactie met het publiek en een uitgekiende muziekselectie is wat je bedrijfsfeest tot een hoogtepunt brengt. Kortom, bij ons begint je personeelsfeest ontspannen en eindigt het swingend.

Onze Aanpak:

1. Vul ons offerteformulier zo volledig mogelijk in, en we sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe.

2. Zodra je de offerte hebt bevestigd, krijg je direct toegang tot een persoonlijk account op onze website. Hier kun je al je boekingsinformatie eenvoudig terugvinden.

3. Heb je specifieke muzikale voorkeuren? Of het nu gaat om rock, pop of een eclectische mix van genres, laat het ons weten.

4. In de laatste week voor het bedrijfsfeest nemen we de informatie grondig door, zodat onze DJ zich optimaal kan voorbereiden op jouw speciale avond.

5. En dan begint het feest! Wij zorgen voor een onvergetelijk personeelsfeest. Na afloop horen we graag jouw feedback.

Wil je liever persoonlijk contact om je wensen door te geven? Bel ons op stuur ons een mail door het formulier in te vullen.

 

Wat krijg je bij het boeken van onze bedrijfsfeest DJ show?

  • Een ervaren professionele bedrijfsfeest DJ
  • Licht en geluidsapparatuur afgestemd op de locatie
  • Back-up DJ in geval van ziekte of andere reden
  • Gratis account op onze website voor het snel doorgeven van al jullie wensen

Bedrijfsfeesten gedraaid

Heb DM Music al een aantal keer gezien in discotheken en bij een bedrijfsfeest. Deze jongens weten hoe ze een feestje moeten vieren

Sybritte Rozema

Misschien ook interessant?