DJ inhuren voor jouw feest!

Voor elke gelegenheid hebben we wel een DJ.

Licht & geluid nodig?

Licht & geluid nodig voor jouw evenement? Wij helpen je graag en nemen de complete technische productie op ons.

Allround DJs

Onze DJs draaien alle muziekstijlen, van de nieuwste hits tot klassiekers. Ze hebben een breed repertoire en kunnen zich aanpassen aan elke smaak. Ze zijn gemotiveerd, komen op tijd, zijn goed voorbereid en gedreven om elke avond tot een succes te maken. Kortom wil je een dj inhuren voor jouw feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Boek nu een DJ

Wil je een DJ inhuren voor jouw feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. We bespreken samen je wensen en vinden de perfecte DJ voor jouw feest.

Martijn Renkema

DJ Martijn Renkema

DJ Martijn is een Allround diskjockey die op welke plek dan ook er weer een feestje van maakt, van 80’s & 90’s tot feest en house, het maakt allemaal niet uit. DJ Martijn heeft meer dan 15 jaar ervaring en zet keer op keer de tent op z’n kop! Met ervaring in discotheken tot bedrijfsfeesten en tentfeesten kan Martijn zich aanpassen aan het publiek.

Martijn Alserda

DJ Martijn Alserda

Martijn Alserda begon samen met Martijn Renkema op zijn 16e de drive in show. Na verschillende shows in de buurt te hebben gedraaid begonnen de aanvragen vanuit het hele noorden binnen te stromen.
Bruiloften, bedrijfsfeesten, feesttenten en sporthallen, overal heeft DJ Martijn Alserda al eens mogen draaien.

Mark Nauta

DJ Mark Nauta

DJ Mark Nauta met ervaring voor 10! DJ Mark Nauta is al op jonge leeftijd begonnen met draaien op oude huis-, tuin- en keuken cd spelers in een van de grotere jongerencentra in Nederland, de Westwing in Leek. Vervolgens kreeg hij een kans om op de vrijdagavonden in Bar Dancing Looks te Roden te gaan draaien. Dit heeft hij uiteraard met beide handen aangepakt.