Van intieme bruiloft tot uitbundig bedrijfsfeest!

De passie voor muziek was er bij DJ Martijn Alserda al op jonge leeftijd. Als kleine jongen was hij drummer bij de plaatselijke muziekvereniging. Doordat hij op jonge leeftijd kon proeven aan muziek werd snel duidelijk dat hij meer met muziek wilde doen.
Martijn Alserda begon samen met Martijn Renkema op zijn 16e de drive in show. Na verschillende shows in de buurt te hebben gedraaid begonnen de aanvragen vanuit het hele noorden binnen te stromen.
Bruiloften, bedrijfsfeesten, feesttenten en sporthallen, overal heeft DJ Martijn Alserda al eens mogen draaien. Door zijn vele ervaring in diverse feesten is hij allround inzetbaar. Martijn heeft ook een aantal maanden in de Turbobar in Oostenrijk mogen draaien. Een skihut in het bekende ski-oord Gerlos.
Door zijn vlotte presentatie en het inspelen op de sfeer krijgt hij elke menigte los. Martijn is van mening dat het succes ontstaat door het observeren van het zijn publiek in combinatie met zijn enthousiaste.

Jaar ervaring

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?