DJ voor op jouw bruiloft?

4.9/5 waardering

Maak je bruiloft overgetelijk met een DJ van DM Music!

De beste DJ voor jouw bruiloftsfeest!

Het feest op je bruiloft is de kers op de taart, de afsluiter van een bijzondere dag. Je wilt dan ook dat het een bijzonder gezellige avond wordt, aangezien je tenslotte maar één keer trouwt. Kies daarom voor een DJ met ruime ervaring in het draaien van bruiloften. Wij hebben ervaring met meer dan 400 bruiloften door heel Nederland. Onze DJ’s zijn ervaren, spelen in op de sfeer en assisteren je met technische hulpmiddelen zoals speeches en stukjes.

De show

Onze show bestaat uit sfeervolle LED-verlichting, die je feestlocatie extra sfeer geeft en de gasten uitnodigt om te dansen. Het geluid wordt afgestemd op de locatie en het aantal gasten. De show ziet eruit zoals afgebeeld. Hebben jullie een kleine locatie? Dan passen we de show iets aan, zodat het toch past.

Werkwijze

Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in. We sturen je dan zo snel mogelijk een offerte toe.  Na het accepteren van de offerte krijgen jullie een persoonlijk account op onze website. In dit account kun je gemakkelijk en snel je wensen met betrekking tot het feest aan ons doorgeven. Als we een goed overzicht van jullie wensen hebben ontvangen, wijzen we een geschikte DJ aan jullie toe.

We zijn gedurende het hele feestvoorbereidingsproces beschikbaar voor vragen, wensen en advies.

In jullie persoonlijke account kun je ook jullie muzikale wensen achterlaten, van het doorgeven van jullie openingsdans tot het zelf samenstellen van jullie playlist. Ook optionele extra’s kunnen worden bijgeboekt, zoals een partyfotograaf voor de avond of onze 3D love letters. Samen werken we aan een perfect op maat gemaakt feest!

In de laatste week voeren we een locatiecheck uit, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Dan kan het feest beginnen. Na afloop horen we graag jullie mening.

 

Ceremonieset

Als je trouwceremonie bijvoorbeeld buiten plaatsvindt en je wilt toch een goede verstaanbaarheid en de mogelijkheid tot het afspelen van muziek, dan kunnen wij je helpen met onze ceremonieset. Deze bestaat uit 2 speakers op een statief en 2 draadloze microfoons. De set wordt bediend door onze technici, dus het starten van muziek op de afgesproken momenten is ook geen probleem.

Bruidsparen zijn je al voorgegaan

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?

3D love letters