Bruiloft DJ voor op jouw bruiloft?

9,9 waardering (bron: theperfectwedding.nl)

Maak je feest overgetelijk met een DJ van DM Music!

De beste bruiloft DJ boeken voor jouw bruiloftsfeest!

Het feest op je bruiloft is de kers op de taart, de afsluiter van een bijzondere dag. Je wilt dan ook dat het een bijzonder gezellige avond wordt, aangezien je tenslotte maar één keer trouwt. Huur daarom een DJ in die ruime ervaring heeft met het draaien van bruiloften.

Ervaring

Onze DJ’s hebben ervaring met meer dan 500 bruiloften door heel Nederland. Ze zijn ervaren, spelen in op de sfeer en assisteren je met technische hulpmiddelen zoals speeches en stukjes. Daarnaast zijn al onze DJ’s allround, wat betekent dat ze overweg kunnen met alle muziekgenres.

De bruiloft dj show van DM Music heeft een hoge waardering volgens onze klanten. We scoren gemiddeld een 9,9 en daar zijn we trots op!

De bruiloft dj show

Onze show bestaat uit sfeervolle LED-verlichting, die je feestlocatie extra sfeer geeft en de gasten uitnodigt om te dansen. Het geluid wordt afgestemd op de locatie en het aantal gasten. De show ziet eruit zoals hieronder afgebeeld. Hebben jullie een kleine locatie? Dan passen we de show iets aan, zodat het toch past.

Bruiloft DJ show opstelling in de Amshoff in Groningen

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

7 juli 2023

Werkwijze

Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in. We sturen je dan zo snel mogelijk een offerte toe.  Na het accepteren van de offerte krijgen jullie een persoonlijk account op onze website. In dit account kun je gemakkelijk en snel je wensen met betrekking tot het feest aan ons doorgeven. Als we een goed overzicht van jullie wensen hebben ontvangen, wijzen we een geschikte DJ aan jullie toe.

We zijn gedurende het hele feestvoorbereidingsproces beschikbaar voor vragen, wensen en advies.

In jullie persoonlijke account kun je ook jullie muzikale wensen achterlaten, van het doorgeven van jullie openingsdans tot het zelf samenstellen van jullie playlist. Ook optionele extra’s kunnen worden bijgeboekt, zoals een partyfotograaf voor de avond of onze 3D love letters. Samen werken we aan een perfect op maat gemaakt feest!

In de laatste week voeren we een locatiecheck uit, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Dan kan het feest beginnen. Na afloop horen we graag jullie mening.

Ceremonieset

Als je trouwceremonie bijvoorbeeld buiten plaatsvindt en je wilt toch een goede verstaanbaarheid en de mogelijkheid tot het afspelen van muziek, dan kunnen wij je helpen met onze ceremonieset. Deze bestaat uit 2 speakers op een statief en 2 draadloze microfoons. De set wordt bediend door onze technici, dus het starten van muziek op de afgesproken momenten is ook geen probleem.

10 handige tips

10 tips van onze ervaren dj’s om jouw bruiloftsfeest onvergetelijk te maken.

DJ Martijn is makkelijk bereikbaar, staat open voor je wensen en heeft naast dit ook een geweldige draaitafel met allerlei accessoires. Martijn schreeuwt niet constant door de microfoon maar voelt de sfeer op de dansvloer veilloos aan. Martijn en zijn collega, die het geluid en lichten bestuur, hebben ons heel blij gemaakt tijdens onze bruiloft. Een absolute aanrader!

Jeroen Mulder

23 september 2022

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad mede dankzij DM Music. Tijdens de ceremonie hebben zij het geluid perfect geregeld. We hadden hier geen omkijken naar. Ook met de openingsdans is er goed meegedacht door Martijn! Julian was de DJ tijdens ons feest. Dat heeft hij erg goed gedaan. Hij voelde de sfeer van de avond goed aan, er was constant een volle dansvloer en hij heeft rekening gehouden met onze wensen. Wat een feest! Wij raden DM Music zeker aan!

M & O

17 september 2022

Misschien ook interessant?

3D love letters