DJ voor op jouw verjaardag?

Maak je verjaardag onvergetelijk met een DJ van DM Music!

Verjaardag feest DJ show

Binnenkort jarig en je wilt dat groots vieren? Dan is onze verjaardag DJ show iets voor jou.

Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een offerte. Deze offerte kun je online bevestigen, na het online bevestigen van de offerte krijg je de inloggegevens van je eigen account op onze website. In dit account staan al je boekingsgegevens en kun je je (muzikale) wensen gemakkelijk aan ons doorgeven, van het doorgeven van een openingsspeech tot het samenstellen van een playlist, zo werken we samen aan een op maat gemaakt verjaardagsfeest!

Hoe wij werken

Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wij maken gratis en vrijblijvend een offerte op maat en bij een akkoord maken we een account voor je aan op onze website, op deze website kun je aangeven wat je (muzikale) wensen zijn, daarna koppelen we een DJ aan je feest die voldoet aan jou muzikale wensen.
Je kan ook je wensen telefonisch of per mail aan ons doorgeven.
In de laatste week halen we alle informatie uit je account zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dan kan het feest beginnen en gaan we voor een onvergetelijk feest! Achteraf vragen we graag naar je mening, zo blijven we geweldige feesten geven.

 

Wat krijg je bij het boeken van een verjaardag DJ?

  • Een ervaren verjaardag DJ
  • Licht en geluid op maat
  • Persoonlijk account voor het snel doorgeven van je (muzikale) wensen

Aanrader! Top avond gehad, we hebben enorm genoten. Alles was naar wens en zoals afgesproken! 🙂

F&D

Misschien ook interessant?