DJ voor op jouw tentfeest?

Compleet met lichtshow, confetti en special effects!

Interactieve DJ show voor het hele dorp!

Een betaalbaar alternatief voor de grote landelijke radio drive-in shows tijdens jullie dorpsfeest, tentfeest of feestweek? ( Q-Music the party, 538 drive-in show, Veronica drive-in show). Dan kies je voor een tentfeest DJ show van DM Music. Wij hebben een perfect alternatief met dezelfde kwaliteit en onze DJ’s staan met groot enthousiasme op het podium!

Aan ervaring geen gebrek

DM Music word vaak geboekt op dorpsfeesten en in feesttenten. De veelzijdigheid en de ervaring met talloze tentfeesten helpt ons om ook bij toekomstige tentfeesten een passend advies te geven. Het programma van de avond is geheel naar eigen wens in te vullen en daar spelen wij graag op in.
Een voorbeeld: In de vooravond een playbackshow met aansluitend een drive in show met DJ en/of extra zanger(s). Maar denk ook aan een Hollandse avond met artiesten, Foute show, Oktoberfest thema of andere invullingen. Alles mag en kan.
Door de jaren heen hebben wij bij diverse evenementen een tentfeest show mogen leveren zoals: Feestweek LutjegastGrootegastDoezum, Kornhorn, Aduard, Kommerzijl, autocross Noordbergum, Autocross Sint Annaparochie, Meerdaags Jeugd Toernooi Doezum, Midsummerparty Ruinen en vele anderen.

Wat krijg je bij het boeken van onze tentfeest DJ show

  • Professionele DJ
  • Geluid tot +/- 800 personen
  • Lichtshow met bediening van onze lichtjockey
  • Special effects (confetti, vuur en vuurwerk)

Onze feesttent DJ’s zijn al jaren de vaste DJ’s van diverse grote discotheken en clubs in Nederland en staan regelmatig met bekende artiesten op het podium. Met die ervaring op zak kunnen ze moeiteloos inspelen op alle doelgroepen.

In tegenstelling tot de landelijke drive in shows krijg je bij ons geen radio DJ’s maar DJ’s die gewend zijn om een avondvullend programma te leveren.
Meer informatie over onze tentfeest DJ’s? neem dan eens contact met ons op, dan beantwoorden we jouw vragen en bespreken we de opties!

Afgelopen jaren heeft DM Music voor ons gedraaid tijdens de feestavonden van de Spelweek in Kommerzijl. Altijd goed contact, fijne samenwerking en super geslaagde avonden! Veel variatie in de muziek die gedraaid wordt: voor ieder wat wils. Ook aangevraagde plaatjes werden altijd snel gedraaid. Mede dankzij DM Music hebben wij ook afgelopen spelweek weer fantastische feestavonden gehad. Bedankt Martijn en de rest!

Marlieke Daals

Spelweek Kommerzijl