DJ Shows voor elk evenement!

Een DJ show met de beste DJ’s, voor je bruiloft, dorpsfeest of ander evenement!

Licht & geluid nodig?

Licht & geluid nodig voor jouw evenement? Wij helpen je graag en nemen de complete technische productie op ons.

Bruiloft

Het feest op je bruiloft is de kers op de taart, de afsluiter van een bijzondere dag. Je wilt dan ook dat het een bijzonder gezellige avond wordt, aangezien je tenslotte maar één keer trouwt. Kies daarom voor een DJ met ruime ervaring in het draaien van bruiloften.

Schuurfeest

De beste DJ’s, lichtshow, goed geluid, kilo’s confetti en special effects! We maken van je schuurfeest een onvergetelijk feest.

Tentfeest

Een betaalbaar alternatief voor de landelijke radio drive-in shows tijdens jullie dorpsfeest, tentfeest of feestweek? Dan kies je voor een tentfeest DJ show van DM Music.

Schoolfeest

Schoolfeest DJ show

Tover je schoolkantine om tot een moderne club met onze schoolfeest DJ show.

Bedrijfsfeest DJ

Creëer een onvergetelijk personeelsfeest voor jouw collega’s

Of je nu op zoek bent naar een gezellige babbel met je collega’s of een avond vol dansplezier op de dansvloer, bij ons ben je aan het juiste adres.

Blender DJ Show

Blender DJ Show

De Blender DJ Show: 1 uur lang alle muziekgenres in de blender! Van feestmuziek, piratenhits tot hardstyle, alles komt voorbij als je de Blender DJ Show boekt op je evenement.

Apresski

Opzoek naar een ervaren feest DJ voor je apresski feest? Onze feest DJ presenteert een interactieve 4 uur durende show waar iedereen nog lang over na zal praten.

Boordevol gekke dansjes, meezingers en confetti!

Verjaardag

Boek de beste DJ show voor op jouw feest!

Jarig en opzoek naar een DJ die je feestje naar een hoger niveau tilt? Zoek dan niet verder, we komen graag het feestje met je vieren.

Super DJ. Wij hebben Mark gehad als onze DJ, wat hebben wij hier geluk mee gehad, wat een geweldige vent! Hij speelt goed in op onze wensen, draaide op een goed tempo. Heeft wensen goed opgepakt van de gasten. DM music heeft voor ons een speciale mix gemaakt voor de openingsdans, wat een super service! Bij DM music hebben wij ook een fotograaf ingehuurd, wij hadden dit niet beter kunnen treffen. Fijne fotograaf, leuke foto’s ontvangen.

Amber en Anco

Bruiloft