Terug in de tijd met de jaren 90 00 DJ

Terug naar je jeugd met de jaren 90 00 DJ show. Een show waarin de DJ de klassieke hits draait en jou het disco gevoel weer helemaal laat herbeleven. Een concept wat erg populair is voor tijdens een feestweek of dorpsfeest. De DJ’s nemen je mee terug in de tijd en je hebt het idee dat je weer rondloopt in een discotheek van de jaren 90.

Tijdloze discokrakers

Van de dance classics uit de jaren 90 tot aan de boybands/girlbands uit de jaren 90. Denk hierbij aan de Vengaboys, Captain Jack, Backstreet Boys, Spice Girls, The Party Animals, Menthal Theo, N.E.R.D, Destiny’s Child, Pink, ’n Sync, The Opposites, Robbie Williams, Eminem, Tiesto, O-Zone, 50Cent en veel meer. Lekker even terug dus!

Het jaren 90 00 feest wordt vlot aan elkaar gemixt door onze beste allround DJ’s. Op deze manier blijft de avond energiek en hebben de gasten het idee weer terug te zijn in hun jeugd.

Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld: extra verlichting of een artiest tijdens de 90 00 dj show, dan is dit altijd mogelijk, wij helpen je daar ook graag bij.

Extra jaren 90 00 DJ acts bijboeken

Het jaren 90 00 feest is eventueel op de vullen met acts uit deze tijd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de Vengaboys, Captain Jack of The Party Animals. Voor advies over bijpassende live acts kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een artiest die past bij het jaren 90 00 DJ thema kan extra mensen trekken. We hebben ervaring met wat wel en niet werkt en in welke regio dit wel en niet werkt. We gaan graag met je in gesprek om een extra artiest aan jouw feest te koppelen.

*Tip: laat je gasten verkleed komen en verhoog de entertainment waarde van je feest. Mensen die een passende outfit dragen gaan sneller op in het feest en je zult zien dat het de algehele sfeer ten goede komt.

Waardering: 8,7 599,- Offerte aanvragen
Door 100+ mensen beoordeeld
Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Persoonlijk contact met jouw DJ
 • Duidelijke all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Al onze DJs hebben minimaal 10 jaar ervaring
 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.9 ★★★★★
 • ALTIJD een back-up DJ ( meerdere identieke shows incl. DJ )
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen