DJ Mark Nauta met ervaring voor 10!

DJ Mark Nauta is al op jonge leeftijd ( 13-14) begonnen met draaien op oude huis-, tuin- en keuken cd spelers in een van de grotere jongerencentra in Nederland, de Westwing in Leek. Vervolgens kreeg hij een kans om op de vrijdagavonden in Bar Dancing Looks te Roden te gaan draaien. Dit heeft hij uiteraard met beide handen aangepakt.

Dit resulteerde in vele vrijdagen en zaterdagen knallen!
Vandaag de dag is hij één van de vaste DJ’s in de Kruisweg te Marum. (www.kruiswegmarum.nl)
Nu draait hij daar nog af en toe (niet meer elke week geopend) en dan voornamelijk in de Marmerzaal ( house muziek, moombahton in combinatie met dansbare top 40 hits).
De zaal voor de jongeren zeg maar.
Ook draait hij in de andere zalen (allround/feest/top 40).

Tevens is Mark sinds 2013 resident DJ geworden in Partycafé de Doos te Groningen.
Ook draait hij veel bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten en is hij een graag geziene gast op menig andere festiviteit!
Mark beschikt daarnaast over het nodige presentatie talent en schuwt het gebruik van een microfoon dus niet. Uiteraard gebruikt hij de microfoon enkel als dit gewenst is en brengt hij zijn presentatie op humoristische en gepaste wijze.

De favoriete stijlen van Mark zijn allround/80’s/90’s/house/fout en top 40 ( 90’s/fout/top 40 en house genieten zijn voorkeur).

Waardering: 8,7 225,- Offerte aanvragen
Wat kan ik van deze prijs verwachten?
Feest
Club
70’s/80’s/90’s
Presentatie
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen