Tentfeest DJ voor jullie feestweek?

Een betaalbaar alternatief voor de grote landelijke radio drive-in shows tijdens jullie dorpsfeest, tentfeest of feestweek? ( Q-Music the party, 538 drive-in show, Veronica drive-in show). Dan kies je voor een tentfeest DJ show van DM Music. Wij hebben een perfect alternatief met dezelfde kwaliteit en onze DJ’s staan met groot enthousiasme op het podium!

ERVARING

DM Music word vaak geboekt op dorpsfeesten en in feesttenten. De veelzijdigheid en de ervaring met talloze tentfeesten helpt ons om ook bij toekomstige tentfeesten een passend advies te geven. Het programma van de avond is geheel naar eigen wens in te vullen en daar spelen wij op in.

Een voorbeeld: In de vooravond een playbackshow met aansluitend een drive in show met DJ en/of extra zanger(s). Maar denk ook aan een Hollandse avond met artiesten, Foute show, beachparty en andere invullingen. Alles mag en kan dus.

Door de jaren heen hebben wij bij diverse evenementen een tentfeest show mogen leveren zoals: Feestweek Lutjegast, Grootegast, Doezum, Kornhorn, Aduard, Kommerzijl, autocross Noordbergum, Autocross Sint Annaparochie, Meerdaags Jeugd Toernooi Doezum, Midsummerparty Ruinen en vele anderen.

Van 200 tot 2000 personen bieden wij opties aan. De prijs is ter indicatie, een offerte aanvragen op basis van jouw feest is vrijblijvend.

STANDAARD TENTFEEST DJ SHOW

 • Geluid tot +/- 1000 personen
 • Lichtshow met bediening van onze lichtjockey
 • Altijd twee professionele DJs die ervaring hebben met grotere podia
 • DJ’s spelen in op de sfeer van het feest
 • Optioneel: special effects zoals CO2 jets, vlammenwerpers of confetti shooters

Onze feesttent DJ’s zijn al jaren de vaste DJ’s van diverse grote discotheken en clubs in Nederland en staan regelmatig met bekende artiesten op het podium. Met die ervaring op zak kunnen ze moeiteloos inspelen op alle doelgroepen.

In tegenstelling tot de landelijke drive in shows krijg je bij ons geen radio DJ’s maar DJ’s die gewend zijn om een avondvullend programma te leveren.

Meer informatie over onze tentfeest DJ’s? neem dan eens contact met ons op, dan beantwoorden we jouw vragen en bespreken we de opties!

Waardering: 8,6 1499,- Offerte aanvragen
Door 100+ mensen beoordeeld
Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Persoonlijk contact met jouw DJ
 • Duidelijke all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Al onze DJs hebben minimaal 10 jaar ervaring
 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.9 ★★★★★
 • ALTIJD een back-up DJ ( meerdere identieke shows incl. DJ )
Wil jij weten waar je op moet letten bij het zoeken naar een DJ? Vanuit onze ervaringen als DJ's hebben wij een E-book geschreven dat je verder helpt. In het E-book vind je namelijk 9 tips bij het zoeken naar een DJ. Met deze tips ben je gegarandeerd van een swingend feest!
 • “ Super leuk bruiloftsfeest gehad dankzij Martijn. Hij wist iedereen de dansvloer op te krijgen en de perfecte sfeer te creëren voor het trouwfeest. De gasten hebben het nog steeds over het feest een de fantastische muziek. Een beter slot van de dag hadden we niet kunnen bedenken. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond! "

  - Erwin en Rosa

 • “ DM Music heeft ons zeer verrast met hun professionele setting. Wij hadden een thema besproken qua muziek, dit is goed uitgevoerd op behoefte van onze gasten. Kortom top avond gehad, onze compliment. Groeten, Een gelukkig bruidspaar "

  - Martijn & Danielle Koers

 • “ Wij zijn 8-7-2016 getrouwd. Dankzij Martijn & Martijn een meer dan geslaagd feest gehad. Ze voelden goed aan welke muziek het goed deed op de dansvloer. Zoals wij zeggen, zonder DM is er geen feest! Een absolute aanrader! "

  - Jelmer & Annika

 • “ Wij zijn op donderdag 7 juli getrouwd en de DJ was echt perfect! Erg professioneel (ook de apparatuur) Je ziet gewoon dat er ervaring is met bruiloften en feesten. Ik kreeg erg veel complimenten van de gasten over de DJ! PERFECT GEREGELD! "

  - Danny

 • “ Afgelopen vrijdag, 24 juni 2016, zijn wij getrouwd. Mede dankzij dj Martijn A van DM music wastafel dit de perfecte dag. Wat was het een mooi feest. Voor ons was het het allerbelangrijkste dat die dansvloer de hele avond vol stond en dit is hem zeker gelukt. Jong en oud stond te swingen en we hebben van meerdere mensen gehoord dag zeker in tijden niets zo'n leuk feestje hebben gehad. Een echte aanrader dus! "

  - Nienke Marije

 • “ 22-06-2016 zijn wij getrouwd!! Wat een feest savonds fantastisch!! En dat mede dankzij Dj Martijn!! een verzoekplaat aanvragen is geen probleem! Bedankt voor deze top avond!! Groeten Peter en Sandra "

  - Peter & Sandra

 • “ Super feest gehad, zeker een aanrader. Weten goed wat wel / niet werkt. "

  - Danny

 • “ Van begin tot eind een knalfeest gehad in ons café! Een dikke aanrader dus!“ "

  - Café Jansen

 • “ Op ons feest heeft de DJ een machtige indruk achter gelaten. Het volgende feest weet ik wie we moeten bellen ;) "

  - Jan van der Kaap

ThePerfectWedding.nl beoordeling

DM Music - DJ's & events 9.8 uit 34 ervaringen