Onze werkwijze

We sturen je binnen 24 uur een offerte toe
1

Offerte

Indien je een offerte aanvraagt, streven wij ernaar om binnen 24 uur een aangepaste offerte naar je terug te sturen. We zetten ons in om snel en doeltreffend op jouw verzoek te reageren.
We nemen je wensen op
2

Wensen

Nadat je onze offerte hebt geaccepteerd, creëren we een persoonlijk account voor jou op onze website. Binnen dit account vind je alle relevante informatie met betrekking tot je boeking. Bovendien biedt dit platform jou de mogelijkheid om moeiteloos al je wensen met ons te delen, of het nu gaat om het aangeven van een openingsdans of het samenstellen van een op maat gemaakte afspeellijst. Zo slaan we de handen ineen om een feest te realiseren dat naadloos aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Dit alles, zorgt ervoor dat jouw feestervaring perfect op maat is.
We checken alles, zo bereiden we ons goed voor
3

Check

In de laatste week controleren we zorgvuldig alle door jou verstrekte informatie, waardoor we ons grondig kunnen voorbereiden en onaangename verrassingen kunnen vermijden.
Tijd voor een geslaagd feest!
4

Feest

En dan begint het feest! Na afloop van het evenement zijn we erg benieuwd naar jouw feedback over onze DJ-show. We stellen jouw mening zeer op prijs.
  • Er staat in geval van bijvoorbeeld ziekte altijd een back-up dj voor je klaar
  • We maken altijd duidelijke afspraken, zo kom je nooit voor verrassingen te staan
  • Professioneel team
Bekijk de video hieronder

Werkwijze schoolfeest?

Ik wil een DJ boeken voor mijn schoolfeest, hoe gaat dat?