Werkwijze

Van offerte aanvraag tot het feest

Hoe boek je een DJ-show bij DM Music? Ontdek onze Eenvoudige Werkwijze!

 

 1. Offerte Aanvragen:

  Vraag eenvoudig een offerte aan door het gewenste type show te selecteren, bijvoorbeeld voor een bruiloft of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden.

 2. Passende Offerte Ontvangen:

  We sturen je zo snel mogelijk een passende offerte toe. Deze offerte is 14 dagen geldig. Na acceptatie ontvang je een boekingsbevestiging en de inloggegevens voor jouw persoonlijke account op onze website.

 3. Persoonlijk Account en Muzikale Voorkeuren:

  In jouw persoonlijke account vind je alle relevante boekingsinformatie. Hier kun je moeiteloos jouw muzikale voorkeuren doorgeven. Wil je zelfs een Spotify-lijst delen? Dat kan eenvoudig via jouw account!

 4. Voorbereiding en Extra’s:

  Tijdens de voorbereidingen staan wij altijd voor je klaar. Heb je extra’s nodig, zoals een fotograaf? Je regelt het gemakkelijk in je account.

 5. Laatste Check en Locatiecheck:

  In de laatste fase controleren we alle gegevens nogmaals en voeren we een locatiecheck uit. We nemen contact op met de locatie om bijvoorbeeld de opbouwtijden van de apparatuur door te nemen. Zo kan de DJ zich optimaal voorbereiden op basis van jullie muziekwensen.

 6. Het Feest Begint:

  Laat het feest beginnen! Na afloop zijn we benieuwd naar jouw mening. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elk evenement onvergetelijk te maken.

Ben je opzoek naar een bruiloft dj voor jouw feest?

Een bruiloft dj die luistert naar jouw wensen en ervoor zorgt dat het dak eraf gaat!

9,9 waardering (bron: theperfectwedding.nl)