De perfecte bruilofts-DJ inhuren

Je bruiloft is een speciale dag die je nooit zult vergeten. Je wilt dat alles perfect is, van de locatie tot de catering tot de muziek. Een goede bruiloft DJ inhuren kan een groot verschil maken in de sfeer van uw bruiloft.

DM Music is een professionele DJ-service die gespecialiseerd is in bruiloften. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van onvergetelijke bruiloften. Door onze jarenlange ervaring weten we de juiste sfeer neer te zetten op jouw bruiloft.

Onze DJ’s:

Onze DJ’s zijn ervaren en getalenteerde professionals die weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren voor uw bruiloft. Zij zijn vertrouwd met de laatste trends in de muziek en kunnen muziek van elk genre afspelen.

Onze werkwijze:

Stap 1: Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in en laat ons weten wat jullie wensen zijn voor jullie bruiloft. Wij sturen jullie zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Deze offerte is 14 dagen geldig.

Stap 2: Account aanmaken

Na acceptatie van de offerte krijg je een persoonlijk account op onze website. In dit account vind je alle belangrijke informatie over jullie boeking. Ook kun je in het account gemakkelijk je muzikale wensen doorgeven. Zo heb je altijd een overzicht van jullie boeking en kun je gemakkelijk je wensen doorgeven.

Stap 3: DJ koppelen

In de volgende stap koppelen we een geschikte DJ aan jullie bruiloft. Zo zorgen we ervoor dat jullie een DJ krijgen die perfect bij jullie bruiloft past.

Stap 4: Informatie bespreken

In de laatste weken bespreken we de informatie en nemen we contact op met de locatie om de (opbouw)tijden te bespreken.

Stap 5: Feesten!

Dan is het moment daar! Vergeet vooral niet te genieten van jullie onvergetelijke bruiloft.

We horen graag hoe jullie het feest hebben ervaren.

Bruidsparen zijn je al voorgegaan

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?

3D love letters