Bruiloft DJ boeken in de Groningen of Friesland?

4.9/5 waardering

Maak je bruiloft overgetelijk met een DJ van DM Music!

Bruiloft DJ boeken in Groningen of Friesland?

Wij begrijpen dat je huwelijksdag vlekkeloos moet verlopen, en daarom nemen we graag het entertainment uit handen met onze professionele bruiloft DJ-show.

Onze ervaren bruiloft DJ’s zijn gespecialiseerd in het draaien op bruiloften in Groningen of Friesland. De DJ-show boek je inclusief hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Waarom kiezen voor onze DJ’s:

  • Meerdere ervaren DJ’s die samen al honderden bruiloften in Groningen en Friesland hebben voorzien van de perfecte muzikale sfeer.

Onze Aanpak:

  1. Offerte Aanvragen: Vul het offerteformulier volledig in, en we sturen je zo snel mogelijk een passende en vrijblijvende offerte toe. Deze offerte is 14 dagen geldig.
  2. Aanvaarden van de Offerte: Bij acceptatie van de offerte maken we een account voor je aan op onze website. Hierin vind je alle gemaakte afspraken. Je kunt eenvoudig je muzikale wensen, van openingsdans tot slotdans, in dit account zetten zodat we een geschikte DJ aan je kunnen toewijzen.
  3. Locatiecheck: In de laatste week voor de bruiloft doen we een locatiecheck om ervoor te zorgen dat zowel de DJ als de locatie goed zijn voorbereid op het feest.
  4. Het Feest: Dan kan het feest beginnen! Na afloop horen we graag je mening.

Ceremonieset

Als je trouwceremonie bijvoorbeeld buiten plaatsvindt en je wilt toch een goede verstaanbaarheid en de mogelijkheid tot het afspelen van muziek, dan kunnen wij je helpen met onze ceremonieset. Deze bestaat uit 2 speakers op een statief en 2 draadloze microfoons. De set wordt bediend door onze technici, dus het starten van muziek op de afgesproken momenten is ook geen probleem.

Wij streven ernaar om jouw bruiloftsfeest onvergetelijk te maken met de perfecte muzikale omlijsting. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw speciale dag compleet maken.

Bruidsparen zijn je al voorgegaan

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?

3D love letters