Bruiloft DJ in de Bollenstreek?

4.9/5 waardering

Trouwen in de bollenstreek doe je met een DJ van DM Music!

Bruiloft DJ in de Bollenstreek nodig?

Ben je op zoek naar een professionele bruiloft DJ in de Bollenstreek? (Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Lisse, Katwijk, Hillegom) Het feest op je bruiloft hoort de kers op de taart te zijn, een feest waar nog lang over gesproken zal worden.

Met de bruiloft DJ’s van DM Music nemen we deze zorg graag uit handen. Onze ervaren DJ’s hebben gezamenlijk honderden bruiloften voorzien van geweldige muziek en behalen een indrukwekkende beoordeling van 9,9 (bron: The Perfect Wedding).

Onze Aanpak:

  1. Offerte Aanvragen: Vul het offerteformulier volledig in, en we sturen je zo snel mogelijk een passende en vrijblijvende offerte toe. Deze offerte is 14 dagen geldig.
  2. Aanvaarden van de Offerte: Bij acceptatie van de offerte maken we een account voor je aan op onze website. Hierin vind je alle gemaakte afspraken. Je kunt eenvoudig je muzikale wensen, van openingsdans tot slotdans, in dit account zetten zodat we een geschikte DJ aan je kunnen toewijzen.
  3. Locatiecheck: In de laatste week voor de bruiloft doen we een locatiecheck om ervoor te zorgen dat zowel de DJ als de locatie goed zijn voorbereid op het feest.
  4. Het Feest: Dan kan het feest beginnen! Na afloop horen we graag je mening.

Wij streven ernaar om jouw bruiloftsfeest onvergetelijk te maken met de perfecte muzikale omlijsting. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw bruiloft compleet maken.

Bruidsparen zijn je al voorgegaan

DM Music geboekt voor het afsluitende feest van onze bruiloft. Het was werkelijk onvergetelijk! Martijn voelde het publiek feilloos aan om de juiste hits aan elkaar te rijgen en de dansvloer stond continu vol. Heeft ook het liedje voor onze openingsdans volledig naar wens gemixt en al onze verwachtingen ruim overtroffen. Absolute aanrader!

Nick Schriever

Bruiloft juli 2023

Misschien ook interessant?

3D love letters